Andrea Milano almaecet gumicukor 60db 200 g

Andrea Milano almaecet gumicukor 60db 200 g

Raktáron

Az almaecet minden előnye ízletes cukorkákban koncentrálódik, amit bármikor magunkkal vihetünk. Napi 2 rágócukorka ajánlott a megfelelő bevitel érdekében. Támogatja a szív egészségét, támogatja a sejttermelést, támogatja az anyagcserét, támogatja az immunrendszert.

6 589 Ft
egységár: 32,94 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8003407211255
Márka:Andrea Milano
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Andrea Milano almaecet gumicukor 60db 200 g Részletes leírás

Az almaecet minden előnye ízletes cukorkákban koncentrálódik, amit bármikor magunkkal vihetünk. Napi 2 rágócukorka ajánlott a megfelelő bevitel érdekében. Támogatja a szív egészségét, támogatja a sejttermelést, támogatja az anyagcserét, támogatja az immunrendszert. ÖSSZETEVŐK: Szacharóz, glükózszirup, almaecet, zselésítő: pektin, savanyítószer: citromsav, C-vitamin (L-aszkorbinsav), savanyúságot szabályozó anyag: nátrium-citrát, sűrítőanyag: karragén, természetes alma aroma, természetes színezék (retek ételszínező, alma és feketeribizli), fényezőanyag: karnauba és méhviasz növényi olajokban.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.