Bombus fruit gummies mangós gyümölcscukorkák 35 g

Bombus fruit gummies mangós gyümölcscukorkák 35 g

Raktáron

Gyümölcscukorkák-mangó: gyümölcslevek és pürék 97, 5% (sűrített almalé, sűrített almapüré, sűrített mangópüré 6%, sűrített passiógyümölcs lé, sűrített narancslé) zselésítő anyag: pektinek, citrusrost, természetes aroma, sűrített citromlé.

675 Ft
egységár: 19,29 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8594068262835
Márka:Bombus
Kiszerelés:35 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bombus fruit gummies mangós gyümölcscukorkák 35 g Részletes leírás

Gyümölcscukorkák-mangó: gyümölcslevek és pürék 97,5% (sűrített almalé, sűrített almapüré, sűrített mangópüré 6%, sűrített passiógyümölcs lé,sűrített narancslé) zselésítő anyag: pektinek, citrusrost, természetes aroma, sűrített citromlé

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.