Győri korpovit keksz ropogós teljes kiőrlésű gabonával 174 g

Győri korpovit keksz ropogós teljes kiőrlésű gabonával 174 g

Raktáron

Ropogós édes keksz teljes kiőrlésű gabonával. Korpa (héj), Élelmi rostban gazdag, emellett fehérjéket, B-vitamint és ásványi anyagokat (pl. magnézium) tartalmaz. . Magbelső: A fehér liszt alapja, szénhidrátban gazdag, és egyben fontos fehérjeforrás.

701 Ft
egységár: 4,03 Ft / g
Kosárba
EAN kód:7622201136734
Márka:Győri
Kiszerelés:174 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Győri korpovit keksz ropogós teljes kiőrlésű gabonával 174 g Részletes leírás

Ropogós édes keksz teljes kiőrlésű gabonával.
Korpa (héj), Élelmi rostban gazdag, emellett fehérjéket, B-vitamint és ásványi anyagokat (pl. magnézium) tartalmaz.. Magbelső: A fehér liszt alapja, szénhidrátban gazdag, és egyben fontos fehérjeforrás. Búzacsíra: B-vitaminforrás, emellett ásványi anyagokat, fehérjéket és élelmi rostokat tartalmaz.
88% teljes kiőrlésű búzaliszt, rostban gazdag, ásványi anyag forrás.
Összetevők: (teljes kiőrlésű búzaliszt 88%, glükóz-fruktózszirup, pálmaolaj, búzakorpa és búzacsíra 3%, térfogatnövelő szer (ammónium-karbonátok), rizsliszt, emulgeálószer (szójalecitinek), ásványi anyag (kalcium-karbonát), jódozott só (étkezési só, kálium-jodát), lisztkezelő szer (nátrium-metabiszulfit).
Tartalmazhat tojást, tejet, szezámmagot és dióféléket.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.