Majomkenyér törökmogyorós keksz 100 g

Majomkenyér törökmogyorós keksz 100 g

Nincs raktáron

A Majomkenyér Törökmogyorós keksz 2018-ban elnyerte a Mentes-Díj elismerést több mindentől mentes desszert kategóriájának győztese, a gazdag mogyorós ízben megálmodott keksz. A Majomkenyér legnépszerűbb terméke roppanós, olvadós – vagyis a tökéletes édes keksz, amely kókuszvirág cukorral és eritrittel van édesítve.

Kosárba
EAN kód:5999886623401
Márka:Majomkenyér
Kiszerelés:100 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Majomkenyér törökmogyorós keksz 100 g Részletes leírás

A Majomkenyér Törökmogyorós keksz 2018-ban elnyerte a Mentes-Díj elismerést több mindentől mentes desszert kategóriájának győztese, a gazdag mogyorós ízben megálmodott keksz. A Majomkenyér legnépszerűbb terméke roppanós, olvadós – vagyis a tökéletes édes keksz, amely kókuszvirág cukorral és eritrittel van édesítve. Hazai feldolgozású, kézzel készült termék. Gyártása gluténsteril üzemben történik. Gluténmentes, laktózmentes, tejmentes, szójamentes keksz, pálmaolaj felhasználása nélkül, - paleolit étrendbe illeszthető - nem tartalmaz mesterséges tartósítószert és színezéket. Kiváló élelmirost-forrás.
Összetevők: törökmogyoró (41%) kókuszvirág cukor, tápiókaliszt, tojás, mandula-őrlemény, kakaópor, édesítőszer: eritrit, kókuszolaj, útifű maghéj, bambuszrost liszt, antioxidáns: aszkorbinsav, térfogatnövelő szer: nátrium-karbonátok

Allergéninfók: Nyomokban földimogyorót és más dióféléket (diót, stb.) is tartalmazhat.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, napfénytől védett helyen.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.