Majomkenyér vaníliás keksz 50 g

Majomkenyér vaníliás keksz 50 g

Nincs raktáron

Majomkenyér vaníliás keksz növényi sziruppal és édesítőszerrel. A vanília barátságos és ismerős ízvilágába csomagolt mentes keksz kicsiknek és nagyoknak! Hazai feldolgozású gluténmentes, tejmentes, szójamentes, pálmaolaj-mentes, élelmi rostban gazdag.

Kosárba
EAN kód:5999886623968
Márka:Majomkenyér
Kiszerelés:50 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Majomkenyér vaníliás keksz 50 g Részletes leírás

Majomkenyér vaníliás keksz növényi sziruppal és édesítőszerrel. A vanília barátságos és ismerős ízvilágába csomagolt mentes keksz kicsiknek és nagyoknak! Hazai feldolgozású gluténmentes, tejmentes, szójamentes, pálmaolaj-mentes, élelmi rostban gazdag. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert és ízfokozót.
Átlagos tápértékadatok 100g termékben:
Energia 1304 kJ, 311 kcal, Zsír 9,5 g, amelyből telített zsírsavak 7,5 g, Szénhidrát 53 g, amelyből cukrok 16 g, ebből poliolok 13 g, Rost 7,4 g, Fehérje 5,6 g, Só 0,20 g.
Összetevők: Rizsszirup, tojás, tápióka keményítő, kókuszliszt, édesítőszer: (eritrit), növényi zsír (kókuszzsír), útifű maghéj, bambuszrost liszt, antioxidáns: (aszkorbinsav), térfogatnövelő szerek: (nátrium-karbonátok), vanilin (0,33%).
A termék nyomokban földimogyorót ,más dióféléket tartalmazhat.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.