Nf biscotti keksz 400 g

Nf biscotti keksz 400 g

Nincs raktáron

Gluténmentes sütőipari termék. Speciálisan gluténéerzekeny személyek számára készült. Összetevők: kukoricakeményítő, cukor, napraforgóolaj, kukoricaliszt, LUPIN fehérjék, rizsliszt, glükóz por alakban, nádcukor, TOJÁSpor 2, 2%, emulgeálószerek: zsírsav mono- és digliceridjei, aroma, adalékok: guargumi, térfogatnövelő szer: dinátrium-difoszfát, nátrium-bikarbonát.

Kosárba
EAN kód:8008696028713
Márka:Nf
Kiszerelés:400 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nf biscotti keksz 400 g Részletes leírás

Gluténmentes sütőipari termék. Speciálisan gluténéerzekeny személyek számára készült. Összetevők: kukoricakeményítő, cukor, napraforgóolaj, kukoricaliszt,
LUPIN fehérjék, rizsliszt, glükóz por alakban, nádcukor, TOJÁSpor 2,2%,
emulgeálószerek: zsírsav mono- és digliceridjei, aroma, adalékok: guargumi,
térfogatnövelő szer: dinátrium-difoszfát, nátrium-bikarbonát.
Nyomokban SZÓJÁT tartalmazhat.
LAKTÓZMENTES ÉS TEJFEHÉRJE-MENTES. Hűvös, száraz helyen tárolandó, hőforrásoktól távol.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.