Bio Berta Bio Kalocsai Paprika 160G Üv.

Bio Berta Bio Kalocsai Paprika 160G Üv.

Raktáron

Bio Berta Csípősségmentes Fűszerpaprika őrleményA magyar konyha leggyakrabban használt fűszere. A világhírű kalocsai fűszerpaprika tájkörzet epicentrumábanFajszon a Berta család immár második generációját (apa és fia) jegyzi akortörténelem azonos elismerésekkel (szabadalom, lovagrendi tagság, 'PAPRIKÁS EMBER', .

3 212 Ft
egységár: 20,08 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999534380519
Kiszerelés:160 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bio Berta Bio Kalocsai Paprika 160G Üv. Részletes leírás

Bio Berta Csípősségmentes Fűszerpaprika őrleményA magyar konyha leggyakrabban használt fűszere.A világhírű kalocsai fűszerpaprika tájkörzet epicentrumábanFajszon a Berta család immár második generációját (apa és fia) jegyzi akortörténelem azonos elismerésekkel (szabadalom, lovagrendi tagság,"PAPRIKÁS EMBER",...).A Magyar Táplálékallergia és Táplálékintolerancia Adatbank alapján aBio Berta Fűszerpaprika szárítmány az alábbiaktól mentes: Tejfehérje,Tejcukor (laktóz), Tojás, Szója, Glutén, Földimogyoró (arachis),Benzoesav és származékai, Azoszinezékek, Kéndioxid és származékai.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.