Drogstar kurkuma 500 g

Drogstar kurkuma 500 g

Nincs raktáron

A kurkuma a gyömbér-félék családjába tartozik, melyet az indiai népi gyógyászat és gasztronómia évezredek óta alkalmaz, nem véletlenül. Hatóanyaga az élénksárga színét is adó kurkumin.  A kurkumát indiai sáfránynak, de sárga gyömbérnek is nevezik.

Kosárba
EAN kód:5999887060151
Márka:Drogstar
Kiszerelés:500 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Drogstar kurkuma 500 g Részletes leírás

A kurkuma, más néven indiai sáfrány antioxidáns hatással rendelkező gyógynövény hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez, gyulladásgátló tulajdonságának köszönhetően pedig enyhítheti az ízületi- és reumatikus fájdalmakat. A kurkumában található kurkumin véralvadás-csökkentő hatással rendelkezik, így gátolhatja a vérrögök kialakulását.

Kínában és Indiában termesztik, ahol a növény gyökérszerű szárát porrá zúzzák. Sárga színpigmentjei miatt a gasztronómiában ételek színezésére és ízesítésére használják, de Ázsiában még ma is gyakori, hogy textilt festenek vagy szentképeket színeznek vele. Ugyanakkor egyre gyakoribb a felhasználása a természetes gyógymódokat kedvelők között, valamint egyes szépségápolási készítményekben.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.