Greenmark bio görögszénamag 10 g

Greenmark bio görögszénamag 10 g

Raktáron

A görögszénamag gyógy- és fűszernövény.  Illata erős, aromás, keserű, az ánizsra emlékeztet.  .

273 Ft
egységár: 27,27 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999562481837
Márka:Greenmark
Kiszerelés:10 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Greenmark bio görögszénamag 10 g Részletes leírás

Indiában a curry- és chutney ételeket, valamint hal-, húsételeket és zöldségeket fűszerezik vele. Sárgássága miatt sajtokat és más élelmiszereket is színeznek vele, és megtalálhatjuk a görögszénát a dió- és kávéízű termékekben is, például a diópótlókban. Kenyereket és teákat ízesítük vele.

Mivel a mag nagyon kemény, nehéz megőrölni. Ezt megkönnyíti, ha előbb áthevítjük.

Gyógyászati felhasználása: A görögszénamag javítja a szoptató kismamák tejelválasztását. Anabolikus hatását a testépítők az izmok fejlesztésére használják. A nem inzulinfüggő (2-es típusú) cukorbetegségben szenvedő pácienseknél a görögszéna lejjebb viheti a vércukor- és a koleszterinszintet. Füstöléshez is használt mag.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.