Greenmark bio kakukkfű morzsolt 10 g

Greenmark bio kakukkfű morzsolt 10 g

Raktáron

A kakukkfű egy jellegzetes ízű fűszer, füstös, enyhén kesernyés aromával. Aromáját akkor fejti ki a legjobban, ha már a főzés elején az ételhez adjuk. A kakukkfű a mediterrán ételek alapfűszere. Használhatjuk húsokhoz, halakhoz, levesekhez, szószokhoz, salátákhoz, zöldségekhez, burgonyából készült ételekhez.

461 Ft
egységár: 46,14 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999562480403
Márka:Greenmark
Kiszerelés:10 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Greenmark bio kakukkfű morzsolt 10 g Részletes leírás

Felhasználása nagyon sokszínű. Levesek, saláták, sültek, vadas ételek, halételek, kőrözöttek fűszere is.
Erős, aromája miatt óvatosan kell használni, mert túladagolva megváltoztatja az étel jellegét.

A szárított kakukkfüvet illóolajainak megőrzése érdekében jól zárható edényben kell tartani.

Gyógyhatásáról is ismert:
Kitűnő étvágygerjesztő, gyomorjavító, görcsoldó, köhögéscsillapító, szélhajtó is. Fürdővizekben illatos és frissítő hatású.
A kakukkfű fogyasztása javítja az étvágyat, ideális emésztésserkentő, tisztítja és fertőtleníti a bélrendszert, valamint a húgyutakat. Főzete nyákoldó és köptető, gyógyítja a hörghurutot, míg a kakukkfű rágcsálásával csillapítható a makacs köhögés.
Hatékony görcsoldó, ezáltal sikeresen alkalmazható fájdalmas menstruáció, valamint has- és migrénes fejfájás esetén, ahogyan a bél- és epegörcsöt is enyhíti.

Kakukkfű  tea készítése:  1 kávéskanálnyi  morzsolt kakukkfüvet forrázzunk le  2-2,5 dl vízzel, fedjük le és hagyjuk 5 percig állni. A kellemes aromájú, gyógyító hatású teát lassan kortyolgatva igyuk meg.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.