Greenmark bio petrezselyem morzsolt 10 g

Greenmark bio petrezselyem morzsolt 10 g

Raktáron

Legnépszerűbb alap zöldfűszerünk.  .

423 Ft
egységár: 42,33 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999562480267
Márka:Greenmark
Kiszerelés:10 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Greenmark bio petrezselyem morzsolt 10 g Részletes leírás

Főképpen ételek ízesítésére használják, holott a petrezselyem rendkívül értékes gyógynövény. A szervezet számára a téli fogyasztás nagyon előnyös, mert illóolajat, karotint, C- és E-vitamint, ásványi sókat is tartalmaz.

Magas tápértéke van, hatékony antioxidáns, mely méregtelenítésre is hasznos. Enyhítheti az emésztési zavarokat, megszüntetheti a magas vérnyomást. Szabályozza a vércukorszintet, ezért diabéteszesek számára is ajánlott. Enyhíti a gyulladt bőrt. A petrezselyem javítja a látást és növeli az étvágyat is! Hörgőproblémák esetén is jól használható, az allergiások kötelező növénye. A rómaiak a leheletüket tették kellemesebbé azzal, hogy étkezés után petrezselymet rágcsáltak.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.