Greenmark bio szerecsendió egész 10 g

Greenmark bio szerecsendió egész 10 g

Raktáron

Kellemesen aromás fűszer, íze a legjobb, ha frissen reszeljük az ételre.  Hús- és zöldséglevesek, mártások, főzelékek, burgonyás ételek, vagdalt húsok és halak, vadételek, és a besamel ízesítője. .

483 Ft
egységár: 48,25 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999562481820
Márka:Greenmark
Kiszerelés:10 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Greenmark bio szerecsendió egész 10 g Részletes leírás

Használhatjuk mézes süteményekhez is, de mérsékelten adagoljuk, mert csípőssé teheti a süteményt. Péksüteményekben és édességekben használják, továbbá burgonyapüré, különféle raguk, kolbászok, valamint mediterrán, indiai és arab zöldség- és húsételek ízesítésére is tökéletes. A klasszikus besamel mártáshoz is szükségünk van szerecsendióra.

Mérsékli a savtúltengést, javítja az emésztést. A népi gyógyászatban emésztési zavarok ellen, szélhajtónak adják, zsíros olajával a fájó testrészeket dörzsölik be reuma ellen. A hányinger megszüntethető, ha friss szerecsendiót fogyaszt mézzel. A szerecsendió vasat tartalmaz, amely megnöveli a vörös vérsejtek számát a vérben. Gyakori összetevője a köhögéscsillapító tinktúráknak is.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.