Kotányi steak bors malom 45 g

Kotányi steak bors malom 45 g

Raktáron

'Egy szaftos steak minden vacsora csúcspontja. A fűszerek harmonikus kombinációja, a tökéletes mennyiségű só és az intenzív borsos íz tökéletessé teszi a steaket. Ráadásul a malommal utófűszerezhetjük a húst az asztalnál is.

1 141 Ft
egységár: 25,35 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5995863043941
Márka:Kotányi
Kiszerelés:45 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Kotányi steak bors malom 45 g Részletes leírás

"Egy szaftos steak minden vacsora csúcspontja. A fűszerek harmonikus kombinációja, a tökéletes mennyiségű só és az intenzív borsos íz tökéletessé teszi a steaket. Ráadásul a malommal utófűszerezhetjük a húst az asztalnál is. A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült. Száraz helyen tartandó. Összetevők: jódozott tengeri só (tengeri só, kálium-jodát), (20%) bors, vöröshagymagranulát, fokhagymagranulát, koriander, rozmaring, rózsabors, kakukkfű, chili. Tápértéktartalom
100g-ban:
Energia 851 kJ/203 kcal
Zsír 3,9 g
ebből telített zsírsavak 0,6 g
Szénhidrát 29 g
Ebből cukor 23 g
Fehérje 6,9 g
Só 38 g
"

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.