Lakshmi ánizskapormag egész 30 g

Lakshmi ánizskapormag egész 30 g

Raktáron

LAKHSMY ÁNIZSKAPORMAG EGÉSZ Latin nevének (Foeniculum vulgare) jelentése, illatos széna. Aromája édeskés, lágyan ánizsos. Eredetileg a Mediterránrumból származik és már ősidők óta használjuk. Mára a világ minden részén termesztik és fogyasztják.

410 Ft
egységár: 13,67 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999550160003
Márka:Lakshmi
Kiszerelés:30 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lakshmi ánizskapormag egész 30 g Részletes leírás

LAKHSMY ÁNIZSKAPORMAG EGÉSZ
Latin nevének (Foeniculum vulgare) jelentése, illatos széna. Aromája édeskés, lágyan ánizsos. Eredetileg a Mediterránrumból származik és már ősidők óta használjuk. Mára a világ minden részén termesztik és fogyasztják. Felhasználása: kiválóan használható a sült halételekhez, vagy a hozzájuk kínált mártásokhoz. A sertés és bárányból készült ételekhez, továbbá péksüteményekhez is jól illeszkedik, valamint számos fűszerkeverék alkotóeleme. Az ánizs az arra érzékenyeknél allergiás reakciókat válthat ki!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.