Lakshmy napraforgó szirom 4 g

Raktáron

A napraforgó (Helianthus annuus) az őszirózsafélék (Asteraceae) családjában az egyik legismertebb faja. Ez Magyarországon a legfontosabb, a legnagyobb területen termesztett olajnövény. A napraforgószirmokból készített teát - köszönhetően a kedvező hatású összetevőinek - már régóta fogyasztjuk.

234 Ft
egységár: 58,53 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999550169556
Márka:Lakshmy
Kiszerelés:4 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lakshmy napraforgó szirom 4 g Részletes leírás

A napraforgó (Helianthus annuus) az őszirózsafélék (Asteraceae) családjában az egyik legismertebb faja.Ez Magyarországon a legfontosabb, a legnagyobb területen termesztett olajnövény.A napraforgószirmokból készített teát - köszönhetően a kedvező hatású összetevőinek - már régóta fogyasztjuk.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.