Thymos marco polo feketebors egész 16 g

Thymos marco polo feketebors egész 16 g

Raktáron

A feketebors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik, jellegzetesen erős íze és illata van. Felhasználása: A feketeborsot saláták, levesek, pácok, mártások, húsételek és kolbászfélék elkészítéséhez használják.

174 Ft
egységár: 10,88 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8586014355173
Márka:Thymos
Kiszerelés:16 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Thymos marco polo feketebors egész 16 g Részletes leírás

A feketebors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik, jellegzetesen erős íze és illata van.
Felhasználása:
A feketeborsot saláták, levesek, pácok, mártások, húsételek és kolbászfélék elkészítéséhez használják. Összetétele:fekete bors 100 %

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.