Herbys ceyloni fahéj fűszercsepp 5 ml

Herbys ceyloni fahéj fűszercsepp 5 ml

Nincs raktáron

A Ceyloni Fahéj fűszercsepp esszenciáját a friss, ceyloni fahéj vízgőzdesztillációval kinyert illóolaja adja. Rendkívül alacsony kumarin tartalma miatt kedvezőbb élettani hatással bír, mint a cassia fahéj! A könnyebb konyhai felhasználás miatt hidegen sajtolt napraforgó olajjal van hígítva.

Kosárba
EAN kód:5999566361487
Márka:Herbys
Kiszerelés:5 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herbys ceyloni fahéj fűszercsepp 5 ml Részletes leírás

A Ceyloni Fahéj fűszercsepp esszenciáját a friss, ceyloni fahéj
vízgőzdesztillációval kinyert illóolaja adja. Rendkívül alacsony kumarin
tartalma miatt kedvezőbb élettani hatással bír, mint a cassia fahéj!
A könnyebb konyhai felhasználás miatt hidegen sajtolt napraforgó olajjal van hígítva.
Desszertek és egzotikus ételek kötelező kiegészítője!

A herby’s fűszercseppeket a legmagasabb minőségű, élelmiszeripari célra
is használható illóolajokból, CO2 kivonatokból és hidegen sajtolt
magolajokból készítjük. A természet esszenciái egy kis üvegcsébe zárva.
A herby’s fűszercseppek esszenciáját a legszigorúbb követelményeknek
megfelelő, élelmiszeripari minőségű illóolajok, vagy szén-dioxid extrakcióval
készült, különleges növényi kivonatok adják. Annak érdekében, hogy ezeket a
különlegességeket könnyebben tudd kezelni a konyhádban, a koncentrációjuktól
függően 20-80% hidegen sajtolt napraforgó olajjal hígítottuk őket.
A citrus fűszercseppek különleges ízét a gyümölcs héjából hidegen sajtolással
készült illóolajoknak köszönhetik. Abban az esetben, amikor egy recepthez a
citrusok héját használnád, a legjobb és a legegyszerűbb választás a bio narancs,
vagy a bio citrom fűszercsepp a citrusok héja helyett.
A zöldfűszerekből és egzotikus fűszerekből készült fűszercseppek különleges ízét
a friss fűszernövényekből, vízgőzdesztillációval nyert esszenciális olajok vagy
szén-dioxid extrakcióval nyert kivonatok adják.
A kivonás módja minden esetben adalékanyagoktól mentes, kizárólag
mechanikai úton történik, így több termékünk BIO minőségben is elérhető.
A legtöbb friss fűszernövényhez hasonlóan érdemes a főzés végén használni a
fűszercseppeket, így egész biztosan megőrzik aromájukat és illatanyagaikat.
Az első használat alkalmával 5-10 másodperc múlva fog megjelenni az
üvegcséből az első csepp, utána pedig fokozatosan tudod adagolni a kellő
mennyiségű esszenciát. Érdemes először kisebb mennyiséggel kezdeni és
kóstolni!
A termékek koncentrációja eltérő. Ezért például a fokhagyma fűszercseppből
akár 1-2 csepp is elég lehet egy adag ragu ízesítéséhez, míg a bio lime
fűszercseppből bátran használhatsz 4-5 cseppet is egy sütemény ízesítéséhez!
A Ceyloni Fahéj fűszercsepp esszenciáját a friss, ceyloni fahéj
vízgőzdesztillációval kinyert illóolaja adja. Rendkívül alacsony kumarin
tartalma miatt kedvezőbb élettani hatással bír, mint a cassia fahéj!
A könnyebb konyhai felhasználás miatt hidegen sajtolt napraforgó olajjal van hígítva.
Desszertek és egzotikus ételek kötelező kiegészítője!

A herby’s fűszercseppeket a legmagasabb minőségű, élelmiszeripari célra
is használható illóolajokból, CO2 kivonatokból és hidegen sajtolt
magolajokból készítjük. A természet esszenciái egy kis üvegcsébe zárva.
A herby’s fűszercseppek esszenciáját a legszigorúbb követelményeknek
megfelelő, élelmiszeripari minőségű illóolajok, vagy szén-dioxid extrakcióval
készült, különleges növényi kivonatok adják. Annak érdekében, hogy ezeket a
különlegességeket könnyebben tudd kezelni a konyhádban, a koncentrációjuktól
függően 20-80% hidegen sajtolt napraforgó olajjal hígítottuk őket.
A citrus fűszercseppek különleges ízét a gyümölcs héjából hidegen sajtolással
készült illóolajoknak köszönhetik. Abban az esetben, amikor egy recepthez a
citrusok héját használnád, a legjobb és a legegyszerűbb választás a bio narancs,
vagy a bio citrom fűszercsepp a citrusok héja helyett.
A zöldfűszerekből és egzotikus fűszerekből készült fűszercseppek különleges ízét
a friss fűszernövényekből, vízgőzdesztillációval nyert esszenciális olajok vagy
szén-dioxid extrakcióval nyert kivonatok adják.
A kivonás módja minden esetben adalékanyagoktól mentes, kizárólag
mechanikai úton történik, így több termékünk BIO minőségben is elérhető.
A legtöbb friss fűszernövényhez hasonlóan érdemes a főzés végén használni a
fűszercseppeket, így egész biztosan megőrzik aromájukat és illatanyagaikat.
Az első használat alkalmával 5-10 másodperc múlva fog megjelenni az
üvegcséből az első csepp, utána pedig fokozatosan tudod adagolni a kellő
mennyiségű esszenciát. Érdemes először kisebb mennyiséggel kezdeni és
kóstolni!
A termékek koncentrációja eltérő. Ezért például a fokhagyma fűszercseppből
akár 1-2 csepp is elég lehet egy adag ragu ízesítéséhez, míg a bio lime
fűszercseppből bátran használhatsz 4-5 cseppet is egy sütemény ízesítéséhez!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.