It's us maria's fűszeres falafel mix 175 g

It's us maria's fűszeres falafel mix 175 g

Nincs raktáron

It's us maria's magyaros fűszerezésű Falafel keverék cikória-inulinnal. Glutén-, búza-, tej-, tojás-, burgonya-, rizsmentes receptúra.  .

Kosárba
EAN kód:5999568625174
Márka:Its Us
Kiszerelés:175 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

It's us maria's fűszeres falafel mix 175 g Részletes leírás

A felhasználási javaslatban megadott receptúra alapján elkészített falafel golyók. A csomag kb. 3 adagot (kb.12 db golyó) tartalmaz.

Összetevők: csicseriborsódara, csicseriborsóliszt, kukoricadara, vöröshagymapor, pirospaprika őrlemény, fokhagymapor, étkezési só, szárított petrezselyem, római kömény, majoranna, fehérbors.
Nyomokban szóját, mustárt, zellert tartalmazhat.

Tápértéktartalom 100g termékben:
Energiatartalom: 1484 kJ / 352 Kcal
Zsír: 5.7 g
Telített zsírok: 0.9 g
Szénhidrát: 52 g
Cukor: 3.3 g
Fehérje: 18.1 g
Élelmi rost: 2.02 g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.