Lobo tom yum paszta 30 g

Lobo tom yum paszta 30 g

Raktáron

A Tom Yum egy csípős-savanyú leves, friss fűszernövényekkel készítve. Általában garnélával főzik, de kerülhet bele csirkehús, vagy tengeri herkentyűk is. .

715 Ft
egységár: 23,84 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8850030116064
Márka:Lobo
Kiszerelés:30 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lobo tom yum paszta 30 g Részletes leírás

Felhasználás: Forralj fel 1 liter vizet, adj hozzá 30 g Tom Yum pasztát. Adj hozzá garnélát és gombát. Főzd készre, ízesítsd halszósszal, sóval, citromlével.

Összetevők: Só, Cukor, Szójabab olaj, Citromfű, Ízfokozó E621 - Mononátrium-glutamát, Savszabályozó E330 - Citromsav, Chili por, Tamarind, Mogyoróhagyma, Fokhagyma, Galangál, limelé
Allergének: Szójabab

Tápértéktartalom 100g termékben:
Energiatartalom: 1210 kJ / 290 Kcal
Zsír: 18 g
Telített zsírok: 21 g
Szénhidrát: 28 g
Cukor: 21 g
Fehérje: 3.5 g
Élelmi rost: 3.2 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.