Ataisz chia mag 500 g

Ataisz chia mag 500 g

Nincs raktáron

A chia mag egy teljes értékű fehérjeforrás, kétszer-háromszor annyi proteint tartalmaz, mint más gabonák. .

Kosárba
EAN kód:5999886883188
Márka:Ataisz
Kiszerelés:500 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ataisz chia mag 500 g Részletes leírás

Kitűnő rostforrás, remek vastagbél tisztító, ugyanis ténylegesen kipucolja az emésztőrendszert, így több értékes tápanyagot tud felszívni a szervezet, míg a hulladék kikerül az emésztőrendszerből.

A chia mag saját tömegének másfél-kétszeresét képes felszívni folyadékból, ezután zselés állagú lesz. A gyomorban is ilyen zselés állagú marad, így lassítja a szénhidrátok felszívódását.
A chia magot fogyaszthatjuk akár önmagában is. Energetizáló hatású, ezért érdemes ezzel kezdeni a napot. 1-2 evőkanál chiamag elropogtatása biztosítja a reggeli energiabevitelt.

Beáztatva gél állagúvá válik, a tojás helyettesíthető vele. Süthetjük kenyérbe, palacsintába. Készíthetünk belőle pudingot, kását.

A termék szezámmagot, zellert, búzát és glutént is feldolgozó üzemben készült.

Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energiatartalom: 2034 Kj / 486 kcal
 Zsír: 30,8 g,
-amelyből telített zsírsavak: 3,20 g
Szénhidrát: 42,12 g,
-amelyből cukrok: 0,80  g,
Fehérje: 16,54 g Só: 0,03 g, Rost: 34,4 g

Omega 3:17752 mg
Omega 6:5785 mg



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.