Szafi Free gluténmentes húsmentes zabfasírt alap 300 g

Szafi Free gluténmentes húsmentes zabfasírt alap 300 g

Raktáron

Könnyen elkészíthető növényi fasírt alap előre beállított fűszerezéssel. Puha, szaftos, gazdag ízvilágú, garantáltan gluténmentes és vegán termék. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

1 828 Ft
egységár: 6,09 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999564157549
Márka:Szafi Free
Kiszerelés:300 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Szafi Free gluténmentes húsmentes zabfasírt alap 300 g Részletes leírás

Felhasználási javaslat: Hozzávalók: 100 g Szafi Free Húsmentes zabfasírt alap; 120 g forró víz

Elkészítés: Keverjük össze a keveréket a vízzel és lefedve pihentessük 30 percig. Ezután nedves kézzel formázzunk 7 db fasírtot a masszából.

Sütés: Melegítsünk közepesnél magasabb hőfokra kókuszolajat vagy étolajat. Oldalanként 2,5-3 percig süssük, majd szedjük őket papírtörlőre.

Megjegyzés: kókuszolajban sütve csak egyszeres adag elkészítése javasolt. Többszörös adag bekeverése esetén a sütéshez étolajat ajánlunk.

Összetevők: gluténmentes zabok (zabdara, zabpehelyliszt, zabpehely) (75 %), sörélesztő pehely, fasírt fűszerkeverék (étkezési só, édes fűszerpaprika, vöröshagyma, fűszerkömény, feketebors, fokhagyma, petrezselyem) (5 %), vöröshagyma granulátum, fokhagyma granulátum, só, térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát).

A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat, csillagfürtöt tartalmazhat!

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.