Organika himalája só rózsaszín 1000 g

Organika himalája só rózsaszín 1000 g

Raktáron

Himalája sót gyakran használják főzéshez, mint az asztali sót is, de különböző fürdőkbe is beleteszik, hogy abban feloldódva fejtse ki a gyógyhatását. .

627 Ft
egységár: 0,63 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999886907167
Márka:Organika
Kiszerelés:1000 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Organika himalája só rózsaszín 1000 g Részletes leírás

Himalája só pozitív hatásai a teljesség igénye nélkül:
stabilizálja a szabálytalan szívverést, szabályozza a vérnyomást, kiszűri a felesleges savat a test sejtjeiből különös tekintettel az agysejtekre, normalizálja a vércukorszintet, növeli az idegsejtek vezetőképességét, meggyorsítja az információáramlást, javítja a tápanyagok felszívódását a bélrendszeren keresztül, megtisztítja a nyálkahártyát a különböző lerakódásoktól, baktériumoktól, kitisztítja az orrmelléküregeket, megszünteti a tartós, száraz köhögést, megakadályozza a köszvény és az ízületi gyulladás kialakulását, megelőzi a visszerek kialakulását, biztosítja a szervezet számára szükséges ásványi anyagokat és nyomelemeket, megőrzi a szerotonin és a maletonin (neurotranszmitterek) mennyiségét, segíti a vesét a méregtelenítésben, segít fenntartani az izomtúnust és az izomerőt, megállítja a felesleges nyáltermelést, erősíti a csont szerkezetét,
megelőzi az izomgörcsöket, szabályozza az anyagcserét.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Reitinger Endre2023. 11. 16.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.