Sóbálvány erdélyi természetes kősó 1000 g

Sóbálvány erdélyi természetes kősó 1000 g

Raktáron

A Sóbálvány természetes erdélyi kősó az őstenger üledéke, 100%-ban természetes eredetű élelmiszer,  vegyszeres kezelés és fehérítés nélkül, adalékanyag mentesen kerül a fogyasztóhoz. Nem tartalmazza a sokat vitatott nátrium ferrocianidot, mint csomósodásgátlót sem.

848 Ft
egységár: 0,85 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999885350438
Márka:Sóbálvány
Kiszerelés:1000 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Sóbálvány erdélyi természetes kősó 1000 g Részletes leírás

Kémiai beavatkozásoktól mentes, hozzáadott adalékanyagokat és csomósodásgátlót NEM tartalmaz. 

A nátrium-kloridon kívül egyéb, az emberi szervezet számára fontos kálium, kalcium és magnézium ionok találhatóak meg benne.

Színe fehér, kevés szürkés árnyalattal.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.