Bulk Shop kendermag egész 250 g

Bulk Shop kendermag egész 250 g

Raktáron

A kendermag ideális arányban tartalmazza a szervezet számára fontos fehérjéket, rostokat, segíti az emésztőrendszer működését, segíti az ideális testsúly beállítását és egyúttal kiváló Omega-3, Omega-6 zsírsav forrás.

1 339 Ft
egységár: 5,36 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999565034085
Márka:Bulk Shop
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bulk Shop kendermag egész 250 g Részletes leírás

A kendermag ideális arányban tartalmazza a szervezet számára fontos fehérjéket, rostokat, segíti az emésztőrendszer működését, segíti az ideális testsúly beállítását és egyúttal kiváló Omega-3, Omega-6 zsírsav forrás. Késleltetheti szervezetünk öregedését, hatásos lehet savtúltengés ellen, érfal erősítő, kedvezően hat a vércukorszintre, erősítheti látásunkat. GLA-tartalma segíthet a gyulladásos folyamatok csökkentésében.

Mivel tartalmazza valamennyi esszenciális aminosavat, a vegán táplálkozás követői számára a kendermag rendszeres fogyasztása kifejezetten ajánlható.

Amióta az ember élelmet termel, azóta termeszti a kendert is, ami valószínűleg annak is köszönhető, hogy ismerték a kendermag számos jótékony hatását.

Öszzetevők: egész kendermag
Nyomokban tartalmazhat: dióféléket, mogyorófékléket, glutént, szezámmagot.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.