Natura hántolt köles 250 g

Natura hántolt köles 250 g

Raktáron

A köles semleges íze miatt sokoldalúan felhasználható. Főzve, párolva remek köret készíthető belőle, ami változatosan fűszerezhető. Készíthető belőle fasírt, töltelék, különböző sós-ropogós snack. Édességek esetén is tökéletes alapanyag, például kása, felfújt, vagy akár töltött gombóc is könnyedén készíthető belőle.

403 Ft
egységár: 1,61 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997848513975
Kiszerelés:250 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natura hántolt köles 250 g Részletes leírás

Használható lúgosító étrendben és candida-diétában, májbetegek diétájában, emellett kiváló erősítő étel (ezért is javasolják lábadozóknak és várandósoknak), amit ráadásul könnyű emészthetősége tesz még vonzóbbá.

A köles az egyetlen lúgos hatású gabonaféle, és a legkevésbé allergizáló. A szervezetnek könnyű megemészteni.

Vitaminokban gazdag: B1-, B2-, B3-, B6-, B9-, E- és K-vitamint tartalmaz, míg az ásványi anyagok közül kalciumot, vasat, magnéziumot, foszfort, káliumot, nátriumot és cinket tartalmaz

Elkészítés: Egy bögrényi kölest szűrő segítségével alaposan megmosunk, főzőedénybe tesszük és 3 bögre vízzel felöntjük, 20 percig főzzük.
Tápanyagtartalom 100g termékben:
Energia: 1577kJ/372kcal
Fehérje: 11,6g
Szénhidrát: 77,7g
Zsír: 1,6g

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.