Natural quinoa vörös 200 g

Natural quinoa vörös 200 g

Raktáron

Készíthetünk belőle  sós vagy édes köreteket, kásákat, de salátákat is gazdagíthatunk vele.   A vörös quinoa szinte teljesen megegyezik a fehér változatával, a színén kívül a minimális különbséget egyrészt egy kicsivel dúsabb tápértéke és intenzívebb íze, másrészt az enyhén roppanósabb állaga adja.

974 Ft
egységár: 4,87 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8595617901571
Márka:Natural
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natural quinoa vörös 200 g Részletes leírás

A quinoa teljes értékű fehérjeforrás, tápanyag összetételben kiemelkedő. Túlzás nélkül megérdemli a superfood jelzőt. Antioxidáns. Könnyen emészthető, lúgosító.

A fehér, fekete illetve vörös színnek elsősorban esztétikai szerepe van. A fehér quinoa 10-15 perc alatt fő meg, íze a legenyhébb a három szín közül, mogyoróra emlékeztető. Ez a legkevésbé ropogós, a kész quinoa enyhén tapadós.

A fekete quinoa nagyjából 15-25 perc alatt készül el, íze intenzívebb. A kész fekete quinoa nem annyira tapad, inkább pergő.

A vörös quinoa minden szempontból a fehér és fekete között helyezkedik el nagyjából félúton.  

Tápérték tartalom 100g termékben:
Energia: 1550 kJ | 370 kcal; zsír: 6 g (ebből telített zsírsav 3,3 g); szénhidrát 64 g (ebből cukor 0 g); rost 0 g; fehérje 13,3 g; só 0 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.