Prézli panko morzsa 200 g

Raktáron

PANKO MORZSA NATÚR 200G Összetevők: búzaliszt (BL55), jódozott só, cukor, élesztő, ivóvíz, kókuszzsír A panko kenyérből készült nagy szemcséjű morzsát több fajta ételhez is felhasználhatjuk. Kitűnő választás a zsemlemorzsa helyettesítésére is.

1 249 Ft
egységár: 6,24 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999885491209
Márka:Prézli
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Prézli panko morzsa 200 g Részletes leírás

PANKO MORZSA NATÚR 200G



Összetevők: búzaliszt (BL55), jódozott só, cukor, élesztő, ivóvíz, kókuszzsír



A panko kenyérből készült nagy szemcséjű morzsát több fajta ételhez is felhasználhatjuk. Kitűnő választás a zsemlemorzsa helyettesítésére is. Szálkás, száraz pelyhekből áll és semleges íz jellemzi. Az olajat is kevésbé szívja magába mint az általunk használt morzsák, ropogós és könnyebb lesz tőle az étel, valamint a kalóriatartalma is alacsonyabb. A panír felülete borzas, aranysárga és nagyon tetszetős.



Kétféle panko létezik: a fehér és barna. A fehér változathoz fehérkenyeret használnak a héja nélkül, A barnához teljes kiőrlésű kenyeret a héjával együtt. A japánkonyha előszeretettel használt alapanyaga. A jelenlegi panko morzsa termék fehér.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.