Samlip panko morzsa 200 g Részletes leírás
A legfinomabb bundához tehát liszt, tojáskeverék és Samlip Panko morzsa szükséges. Miután mind a három rétegben megforgattuk a sütésre szánt nyers ételt, már mehetnek is az előre felhevített olajba. A Samlip Panko morzsa kiváló bundát képez olyan speciális ételeken is, mint a garnélarák, a tengeri hal vagy a hagymakarika.
Csempésszünk igazán finom ételeket a családi asztalra e különleges, ázsiai zsemlemorzsa segítségével, amely ízletesebbé teszi még az egyhangú, vasárnapi rántott húsokat is. A Panko japánul eredetileg kenyérmorzsát jelent, ám a termék különlegessége, hogy a magyar zsemlemorzsával ellentétben, ezeket kéreg nélküli kenyérből készítik. Így ropogósabb és levegősebb textúrájú ételt kapunk mint ahogyan azt a nyugati konyhákban már megszokhattuk.
Összetevők: búzaliszt, élesztő, só, pálmaolaj, glukóz