Samlip panko morzsa 200 g

Samlip panko morzsa 200 g

Raktáron

A panko nem más, mint a japán zsemlemorzsa. A panko kenyérből készült nagy szemcséjű morzsa, amit több mindenhez is felhasználhatunk, de a legtutibb az, ha a rántott húsra kerül - zsemlemorzsa helyett.

1 485 Ft
egységár: 7,42 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8801068371550
Márka:Samlip
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Samlip panko morzsa 200 g Részletes leírás

A legfinomabb bundához tehát liszt, tojáskeverék és Samlip Panko morzsa szükséges. Miután mind a három rétegben megforgattuk a sütésre szánt nyers ételt, már mehetnek is az előre felhevített olajba. A Samlip Panko morzsa kiváló bundát képez olyan speciális ételeken is, mint a garnélarák, a tengeri hal vagy a hagymakarika. 

Csempésszünk igazán finom ételeket a családi asztalra e különleges, ázsiai zsemlemorzsa segítségével, amely ízletesebbé teszi még az egyhangú, vasárnapi rántott húsokat is. A Panko japánul eredetileg kenyérmorzsát jelent, ám a termék különlegessége, hogy a magyar zsemlemorzsával ellentétben, ezeket kéreg nélküli kenyérből készítik. Így ropogósabb és levegősebb textúrájú ételt kapunk mint ahogyan azt a nyugati konyhákban már megszokhattuk. 

Összetevők: búzaliszt, élesztő, só, pálmaolaj, glukóz


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.