Tropical Sun cassava dara gari 500 g

Tropical Sun cassava dara gari 500 g

Raktáron

Ez egy speciális, természetéből fakadóan gluténmentes őrlemény, mely számtalan előnnyel rendelkezik: magas tápértékű, ásványi anyagokban, élelmi rostokban gazdag. Rezisztens keményítőt tartalmaz. .

1 094 Ft
egységár: 2,19 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5029788603062
Márka:Tropical Sun
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Tropical Sun cassava dara gari 500 g Részletes leírás

A rezisztens keményítő az élelmi rosthoz hasonló élettani hatásokkal rendelkezik, prebiotikus hatású, nagy része változatlan formában áthalad a vékonybélen, nem szívódik fel, így nem emeli meg a vércukor szintet.

A Cassava, Manióka, Tápióka vagy Gari megnevezés mind ugyanazt jelöli, egy gyökérből kivont, tisztított lisztet, darát. Nyugat-Afrika kedvelt mindennapi eledele. Kiváló tulajdonsága, hogy sok vizet vesz fel és a többszörösére dagad, ezt kihasználva, ha kenyérlisztbe keverjük, megelőzhető a 'vizes' kenyérbél.

Számos diétába nagyszerűen beilleszthető, egészséges alapanyag.

A manióka Dél-Amerikában őshonos gyökérzöldség, amely hasonló a sárgarépához, a céklához vagy a fehérrépához. Nagyrészt szénhidrátokat tartalmaz, de sok benne a C-vitamin és a mangán is. A legtöbb maniókából készült élelmiszer természetes módon vegán és gluténmentes.

A maniókaliszt fehér színű és semleges ízű, állaga finom, így remek sütési alapanyag, amelyet igen változatosan lehet felhasználni, és azok is bátran kísérletezhetnek vele, akik számára a legtöbb gabonaféle, illetve liszt tiltott. 

kiváló sűrítő, kenyerekbe sütve a nedves kenyérbelső már 2 evőkanálnyi Gari liszttel elkerülhető.

Rántott ételek panírozására, nokedlik, levesbetét gombócok alapanyagaként, édességekbe. Nyári napokon hideg vízbe ázatva, méz, cukor, egy kis kókusztej hozzáadásával kiváló nyári desszert.

Afrikában legtöbbször csak megfőzik, mint a kását, ezután levesekbe keverik a főzés utolsó 5 percében. Babos, lencsés, csicseriborsós főzelékekbe is ízletes. 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.