Vegabond hántolt köles 500 g

Vegabond hántolt köles 500 g

Raktáron

Köretként, desszertként, számos módon elkészíthető.   Könnyen emészthető, rendkívül tápláló, gazdag fehérje forrás.  Segít a lúgosításban és magas rosttartalmának köszönhetően igen könnyen emészthető, hamar kelt telítettség-érzetet.

852 Ft
egységár: 1,7 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998858703585
Márka:Eccofood
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vegabond hántolt köles 500 g Részletes leírás

A gabonák közül ez az egyik leggazdagabb magnéziumforrás, de tartalmaz foszfort, mangánt, kovasavat, fluort, káliumot, cinket és vasat is. Különösen gazdag E- és B-vitaminokban. A benne található szénhidrátok java keményítő, amit a szervezet energiaforrásként tud hasznosítani.

A mi elkészítési javaslatunk: kevés olajon pirítsd meg, majd kétszeres mennyiségű sós vízben tedd fel főni és 20 perc alatt párold készre!

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK 100G TERMÉKBEN
Energia1.512 kJ / 357.0 KCAL
Zsír 3.9 g
Amelyből telített zsírsavak 1.0 g
Szénhidrát 69.0 g
Amelyből cukrok2.2 g
Só 0.01 g
Fehérje9.8 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.