Ataisz aprószemű lágy zabpehely 300 g

Raktáron

Az élelmi rostokban gazdag lágy zabpehely fogyasztásával hozzájárulunk emésztőrendszerünk egészségének megőrzéséhez. Alkalmazhatjuk többek között müzlik, zabkása készítéséhez. .

376 Ft
egységár: 1,25 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999881861051
Kiszerelés:300 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ataisz aprószemű lágy zabpehely 300 g Részletes leírás

A sima zabpehelyhez képest a lágy zabpehely vékonyabb pehelymérettel rendelkezik, így kevesebb a főzési ideje. Készíthetünk belőle zabkását, melyet reggeliként fogyasztva energiában gazdag, rostdús étellel indíthatjuk  a napot.


Gyors zabkása:
2 rész vizet vagy növényi tejet felforralunk, belekeverjük az ízesítőket (édes vagy sós), hozzáadunk 1 rész apró zabpelyhet, lefedjük, lehúzzuk a tűzről és kb. 10 percig hagyjuk duzzadni. Dúsíthatjuk aszalványokkal, friss gyümölccsel, olajos magvakkal.

Allergén információ: Szezámmagot, zellert, búzát és glutént is feldolgozó üzemben készült.

Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energiatartalom: 1566 KJ/ 372 kcal
Fehérje: 13,0 g,
Zsír: 7,0 g,
-ebből telített zsírsavak: 1,30 g
Szénhidrát: 59,10 g,
-ebből cukrok: 5,0 g,
Só: 0,40 g.

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.