Bauck Hof bio gluténmentes zabpehely kisszemű 475 g

Raktáron

A zabpehely zabszemek préselésével készül. Gazdag forrása az összetett szénhidrátoknak, de rostot is tartalmaznak, ami hozzájárul a megfelelő emésztéshez és a vércukorszint szabályozásához. Értékes vitaminokat, különösen B- és E-vitaminokat, valamint ásványi anyagokat, például magnéziumot, káliumot, vasat és foszfort is tartalmaznak.

1 906 Ft
egységár: 4,01 Ft / g
Kosárba
EAN kód:4015637826059
Márka:Bauck Hof
Kiszerelés:475 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bauck Hof bio gluténmentes zabpehely kisszemű 475 g Részletes leírás

A zabpehely ideális alapja egy egészséges és kiegyensúlyozott reggelinek, de köretként, leves-összetevőként, sőt főételként is kiváló. Gyors és egyszerű elkészítésükkel tűnnek ki. Adható joghurthoz, házi zabkásához, müzlihez vagy müzlihez. A pelyhekből készült desszertekben és gyümölcstortákban is remekül megállják a helyüket. De ízesítheti őket fűszernövényekkel, olívaolajjal vagy sajttal is, adhatja őket fasírthoz vagy fasírtgombóchoz. 

Összetevők: 100% zab*
*ellenőrzött biodinamikus gazdaságból

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1560 kj / 372,84 kcal
Zsír: 6,7 g,  ebből telített zsírsavak: 1,1 g
Szénhidrátok: 59,5 g, ebből: cukor 0,8 g
Rost: 9,7 g
Fehérje: 13,2 g
Só: 0,01 g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.