Greenmark Bio Zabpehely kisszemű 500 g

Raktáron

Aprószemű zabpehely a tökéletes reggeli, vagy turmixok készítéséhez. Egészséges desszertek is készíthetők vele, sűrítőanyagként levesekben, főzelékekben, vagy lazításra, kötőanyagként is használhatjuk fasírtokban.

939 Ft
egységár: 1,88 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999884931591
Kiszerelés:500 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Greenmark Bio Zabpehely kisszemű 500 g Részletes leírás

A kis szemű zabpehely rengeteg rostot tartalmazó lassú felszívódású szénhidrát. Gazdag vitamin és ásványi anyag forrás és számos módon felhasználható a konyhában a müzlin túl is. Készíthető belőle kása, zabkeksz, muffin, de akár egy tojásrántotta is feldobható az apró szemű változattal. Egyes fasírtokba nagyszerű kötőanyag lehet és persze panírként is funkcionálhat.

A kis méretének köszönhetően igen gyorsan főzhető, vagy a legegyszerűbben elkészítve, inkább áztatható. A valódi kásaszerű állagot inkább az egy-két perces főzés adja meg. Ez természetesen csak a felforrás utáni szinte azonnali levételt jelenti inkább. Kihűlés után a hűtőben eláll több napig. Elfogyasztás előtt keverje bele az egyéb komponenseket.

Ásványi anyagok: kálcium, kálium, nátrium, foszfor, vas, magnézium.
Vitaminok: B1, B2.
Jótékony hatással van: koleszterin, gyomor-, bél nyálkahártya, vércukorszint stabilizáló.

Felhasználása: fogyasztható magában, reggelire müzlibe, kefírbe, tejbe keverve, felhasználható töltelékekhez, süteményekhez, salátákhoz, granolában, kekszekhez.

Tápanyagtartalom 100g-ban:
Kalória (kJ / kcal) 1528 / 362
Zsír 7,8 g
Szénhidrát 59,9 g
Rost 7,0 g
Fehérje 13,0 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 04. 26.

  mert jó

Anonim Felhasználó2015. 01. 16.

  finom és egészséges

Anonim Felhasználó2014. 12. 09.

  Kenyér helyett használom. Jól telit.

  Vigyázni kell az adagolással, mert puffaszt. Engem legalább is.