Natura rozspehely 500 g

Raktáron

A rozspelyhet használhatjuk, sütéshez, főzéshez, sűrítéshez, illetve müzlialapként is kitűnő. A rozspehely igen tápláló, diétázók, fogyókúrázók is bátran fogyaszthatják. .

506 Ft
egységár: 1,01 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997848514705
Kiszerelés:500 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natura rozspehely 500 g Részletes leírás

A rozs egyike a gabonanövényeknek, közeli rokonságban áll a búzával és az árpával. A rozsnak magas az élelmi-rost tartalma, emellett E- és B1-vitamint, kalciumot, szénhidrátot, fehérjét, lizint, ásványi sókat és keményítőt tartalmaz. Fogyasztása javítja a bélműködést és csökkenti a koleszterinszintet.

A rozspehely elkészítéséhez a rozsszemeket egy speciális eljárással pehellyé lapítják, illetve emészthetővé teszik.

Elkészítése: 2-3 perces főzés. Tetszés szerint mazsolával, mézzel, gyümölcsökkel, olajos magvakkal kiegészítve fogyasztható.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2023. 03. 03.

  Sajnos nem tudok kérdésükre válaszolni, mert ajándékba adtam a terméket.

  Sajnos nem tudok kérdésükre válaszolni, mert ajándékba adtam a terméket.

  Zavarónak tartom az Önök ilyetén való véleménykutatását, ráadásul kissé erőszakos módon próbálnak véleményt kicsikarni, mert mindaddig forszírozzák a dolgot, amíg teljeskörű választ nem kapnak. Kérem, kíméljék a megrendelők idejét és türelmét.