Naturmind Hajdinapehely Pirított 250 g

Nincs raktáron

A Naturmind Pirított hajdinapehely rostban és B-vitaminban gazdag élelmiszer, melyből könnyen, főzés nélkül készíthetünk egészséges és tápláló reggelit. Dúsíthatjuk más gabonákkal, tehetünk hozzá gyümölcsöket is.

Kosárba
EAN kód:5999559312571
Kiszerelés:250 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturmind Hajdinapehely Pirított 250 g Részletes leírás

A hajdina a pelyhesítés után is megőrzi a benne rejlő értékes tápanyagokat. Rostokban gazdag, ami nemcsak az emésztést segíti és enyhíti a székrekedéses panaszokat, de vércukor- vagy koleszterinproblémák esetén is előnyös.

A hajdina gazdag metionin nevű aminosavban, amely májvédő hatású. Ezen kívül lizint is jelentős mennyiségben tartalmaz, amely a gabonafélékre kevésbé jellemző.

Igen értékes vitamin- és ásványi anyagforrás. Folsav, magnézium, kálium és cinktartalma kiemelendő, illetve B-vitamin
tartalma a gabonákhoz hasonló. Antioxidáns és flavonoid tartalma miatt a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében van szerepe. Ezeken kívül tartalmaz egy rutin nevű anyagot, amely erősíti a hajszálerek falát és javítja a vérkeringést. A vérnyomás szabályozásában is lehet szerepe.

Felhasználás: A hajdinapehely rendkívül gyorsan megpuhul. Nem kell főzni, elég leönteni forró vízzel és 2-3 perc alatt el is készül a kása. Ízesíthető karob porral, friss vagy
aszalt gyümölcsökkel, dióval, müzlivel keverve is kiváló. A hajdinapehely nem csak kásaként fogyasztható. Felhasználható töltött zöldségek, fasírtok, vagy akár nyers torták készítéséhez is. Ha egy igazán különleges, roppanós panírt szeretnénk kapni, akkor is jó választás. 

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Dóra mama2018. 06. 23.

  jó izü, reggelihez keverve szeretem

Anonim Felhasználó2016. 06. 30.

  Tipikus hajdina íz, forró vízzel nyakon öntve gyorsan megpuhul, árát kicsit sokallom.

Tóth Gábor2015. 12. 05.

  Finom.