Szafi Free granola kakaós gluténmentes 250 g

Raktáron

Teljes értékű, finom, tápláló, ropogós granola, ami 100% gluténmentes üzemben készül. A tökéletes ízvilágról roppanós gluténmentes zabpehely, pirított napraforgómag, mandula, kesudió, a plusz extra ízélményről pedig a fahéj, őrölt gyömbér, szárított vörösáfonya, puffasztott hajdina gondoskodik, mindez hozzáadott zsírtól és olajtól mentesen! .

2 476 Ft
egységár: 9,9 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999564156764
Márka:Szafi Free
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Szafi Free granola kakaós gluténmentes 250 g Részletes leírás

Azok is fogyaszthatják akik kerülik az állati eredetű ételeket, hiszen termékünk vegán összetevőkből áll. 

Legyen a reggeli étkezésed része, fogyaszd egyéni érzékenységednek megfelelően tejjel, joghurttal, kefirrel, vagy növényi tejhelyettesítő itallal, növényi joghurtalternatívával, kásához adva, gyümölccsel vagy akár magában , de sütemény alapként is használhatod!

Gluténmentes, Vegán, Szójamentes, Hozzáadott zsírtól és olajtól mentes, Élelmi rostban gazdag

Összetevők: Gluténmentes zabpehely, almasűrítmény, datolyanektár, kókuszpehely, napraforgómag, mandula, kesudió, kakaópor (3,5%), szárított vörösáfonya, puffasztott hajdina, só, fahéj, őrölt gyömbér.

Felhasználási javaslat: Gyors, tápláló reggeli készíthető belőle növényi tejhelyettesítővel (kókuszital, mandulaital) felöntve, de zabkásánkat is izgalmasabbá tehetjük vele. Kis kreativitással számtalan ízletes desszertet is készíthetünk a segítségével.

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 1810 kJ / 433 kcal
Zsír 17 g
amelyből telített zsírsavak 6.3 g
Szénhidrát 57 g
amelyből cukrok 21 g
Rost 8.7 g
Fehérje 11 g
Só 0,33 g

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.