Viblance granola mézeskalácsos 275 g

Raktáron

Ha egy mézeskalács granola formájában reinkarnálódna, pont olyan íze lenne, mint az új Mézeskalácsos granolánknak ? ? Mint minden termékünk, a mézeskalácsos is vegán, gluténmentes és finomított cukor mentes.

1 769 Ft
egységár: 6,43 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999566100833
Márka:Viblance
Kiszerelés:275 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Viblance granola mézeskalácsos 275 g Részletes leírás

Ha egy mézeskalács granola formájában reinkarnálódna, pont olyan íze lenne, mint az új Mézeskalácsos granolánknak ?? Mint minden termékünk, a mézeskalácsos is vegán, gluténmentes és finomított cukor mentes. A fűszerek, a kókuszvirág nektár és a cukormentes vörösáfonya összjátéka teszi ezt a granolát egészen különlegessé és az ünnepek elengedhetetlen tartozékává.


Összetevők: Gluténmentes zabpehely, napraforgómag, agavé szirup, extra szűz olívaolaj, kókuszvirág nektár, almasűrítmény, kókuszpehely, szárított vörösáfonya 4% (vörösáfonya, napraforgó olaj, almasűrítmény), mandula, törökmogyoró, narancsolaj 0,1%, só, fűszerek.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.