Viblance granola quinoa pecan 275 g

Raktáron

A quinoás-pekándiós granolánk ízében a lágyan édes karamell jegyek dominálnak, amit a Kanadában termő juharfa színtiszta nedűjének, a juharszirupnak köszönhet. A mandula, pekándió és kókusz hármas aláfestése valamint a nem túl hivalkodó fűszerezés miatt az összhatás végül talán a gourmet cukrászdák süteményeinek ízére emlékeztet leginkább.

1 838 Ft
egységár: 6,69 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999566100796
Márka:Viblance
Kiszerelés:275 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Viblance granola quinoa pecan 275 g Részletes leírás

A quinoás-pekándiós granolánk ízében a lágyan édes karamell jegyek dominálnak, amit a Kanadában termő juharfa színtiszta nedűjének, a juharszirupnak köszönhet. A mandula, pekándió és kókusz hármas aláfestése valamint a nem túl hivalkodó fűszerezés miatt az összhatás végül talán a gourmet cukrászdák süteményeinek ízére emlékeztet leginkább. A pirított magvak krémesen ropogós állagához a puffasztott quinoa és köles ad egy könnyed kontrasztot.
Összetevők: Gluténmentes zabpehely, agavé szirup, kókuszpehely, juharszirup, napraforgómag, extra szűz olívaolaj, pekándió 4%, mandula 3%, puffasztott quinoa 0,4%, só, fahéj, fűszerek.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.