Mendula banános-karamellás granola 250 g

Raktáron

Banános-sós karamellás granola – ropogós finomság liofilizált banánnal és sós karamellás fehér csokival Banános granola termékünk édes és mégis könnyed, a banoffee pie ellenállhatatlan párosával hív reggelizni.

1 588 Ft
egységár: 6,35 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999887156113
Márka:Mendula
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mendula banános-karamellás granola 250 g Részletes leírás

Banános-sós karamellás granola – ropogós finomság liofilizált banánnal és sós karamellás fehér csokival

Banános granola termékünk édes és mégis könnyed, a banoffee pie ellenállhatatlan párosával hív reggelizni. Vidámságra hangol, és hosszú órákra biztosítja a szükséges energiát, ha dolgozni indulsz, edzésre szaladsz, vagy épp a gyerekek készülnek a suliba. A kényelmesebb hétvégi reggeliknek is ellenállhatatlan alkotóeleme, önmagában, vagy egy többfogásos brunch részeként.   


Összetevők: gluténmentes zabpehely, almacukor, földimogyoró, napraforgómag, kókuszchips, kókuszzsír, fehér csokoládé karamellel (3%) (kakaóvaj, cukor, tejpor, tejcukor, fehérjepor, sovány tejpor, karamellizált cukor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma, só), liofilizált banán (1%), fűszerek, tengeri só

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.