Cornexi brownie ízesítésű protein zabkása édesítőszerrel, vegán 50 g

Nincs raktáron

Főként zabpehelyből, növényi fehérjéből és egyéb alkotókból álló keverék. A termékre jellemző, gabonás, csolokádés illat , nem túl édes, gabonás, brownie íz . .

Kosárba
EAN kód:5998038320649
Márka:Cornexi
Kiszerelés:50 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Cornexi brownie ízesítésű protein zabkása édesítőszerrel, vegán 50 g Részletes leírás

Főként zabpehelyből, növényi fehérjéből és egyéb alkotókból álló keverék. A termékre jellemző, gabonás, csolokádés illat , nem túl édes, gabonás, brownie íz .

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.