Dr.oetker vitalis cukorcsökk. erdei gyümölcsös zabkása 53 g

Raktáron

Az erdei gyümölcsös zabkásával lendületesen indul a nap. Reggeli finomság 30%-kal kevesebb cukorral**, zabpehellyel, málna és kék áfonya darabokkal. Gyors és finom. 3 perc alatt elkészíthető 125 ml forró vízzel.

333 Ft
egységár: 6,28 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997381369008
Márka:Dr Oetker
Kiszerelés:53 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.oetker vitalis cukorcsökk. erdei gyümölcsös zabkása 53 g Részletes leírás

Az erdei gyümölcsös zabkásával lendületesen indul a nap. Reggeli finomság 30%-kal kevesebb cukorral**, zabpehellyel, málna és kék áfonya darabokkal. Gyors és finom. 3 perc alatt elkészíthető 125 ml forró vízzel. (**Más gyümölcsös zabkásákhoz képest min. 30%-kal csökkentett cukortartalmú.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.