Dr.oetker vitalis zabkása szilvás-fahéjas hozzáadott cukor nélkül 58 g

Raktáron

Dr. Oetker Vitalis Zabkása szilvás-fahéjas hozzáadott cukor nélküli Zabkásával lendületesen indul a nap. Reggeli finomság zabpehellyel egy népszerű termékkör legnépszerűbb márkája által. .

333 Ft
egységár: 5,74 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997381371308
Márka:Dr Oetker
Kiszerelés:58 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.oetker vitalis zabkása szilvás-fahéjas hozzáadott cukor nélkül 58 g Részletes leírás

Dr. Oetker Vitalis Zabkása szilvás-fahéjas hozzáadott cukor nélküli Zabkásával lendületesen indul a nap. Reggeli finomság zabpehellyel egy népszerű termékkör legnépszerűbb márkája által.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.