Forpro high protein rizskása kakaóbabbal 60 g

Raktáron

Egy finom tál rizskása a nap tökéletes kezdete! Időnként egy kis változatosságra vágysz étkezésedben? A Forpro Protein Rice Porridge tápláló, energizáló és gyorsan elkészíthető. Próbáld ki! A rizs az egyik legrégebbi ismert élelmiszer, amelyet ma is széles körben fogyasztanak a föld minden pontján.

473 Ft
egységár: 7,88 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999104002179
Márka:Forpro
Kiszerelés:60 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Forpro high protein rizskása kakaóbabbal 60 g Részletes leírás

Egy finom tál rizskása a nap tökéletes kezdete!

Időnként egy kis változatosságra vágysz étkezésedben? A Forpro Protein Rice Porridge tápláló, energizáló és gyorsan elkészíthető. Próbáld ki!

A rizs az egyik legrégebbi ismert élelmiszer, amelyet ma is széles körben fogyasztanak a föld minden pontján. A termékenység és az élet szimbóluma. Szénhidrát, egészséges rost, fehérje, zsír, B-vitamin, magnézium és kalcium tartalmának köszönhetően megfelelő energiát biztosíthat szervezetünk számára.

A Forpro Protein Rice Porridge rizskása tiszta, hamisítatlan rizstermék, tejsavófehérje koncentrátummal. Értékes tápanyagai segítik elérni az edzéshez és étrendhez kitűzött célokat. Az egészséges étrend elengedhetetlen része!

Nem tartalmaz mesterséges színezéket vagy tartósítószert. Az egyik legegészségesebb és legfinomabb módszer egy mosolygós nap kezdetéhez.

A Forpro Protein Rice Porridge edzés előtt fogyasztva a fehérje és szénhidrát tartalmának köszönhetően növelheti a fizikai aktivitás intenzitását.

Többféle ízben kapható, egyik ínycsiklandóbb, mint a másik. A vaníliás, a pisztáciás, illetve a kakaóbabos ízesítéseknek köszönhetően mindenki megtalálhatja kedvencét.

A Forpro Protein Rice Porridge rizskása vízzel, tejjel vagy joghurttal is készíthető. Használhatunk szója-, kókusztejet a krémes ízhez vagy keverhetjük gyümölcsökkel és diófélékkel, így extra energiával indíthatjuk egész napos utunkat.

A Forpro Protein Rice Porridge előnyei:

Rizs alapú keverék
Magas rosttartalom
Gluténmentes
Fehérjeforrás
Hosszú ideig tartó teltségérzet biztosít
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
Hozzáadott fehérje tartalommal
Alacsony glikémiás index
Népszerű sportolók körében
Ideális reggelihez és edzés előtti étkezésekhez

Összetétel: rizspehely 30%, tejsavófehérje-koncentrátum 26%, édesítőszer (xilit), félzsíros tejpor, kukoricakeményítő, növényi rost, rizsliszt, kakaóbab 3%, olívaolaj, zsírszegény kakaópor 1%,
természetes aroma.

Elkészítés: A tasak tartalmát (60 g) alaposan keverje el 50-80 ml forró (max. 80 °C), vízzel vagy tejjel, majd hagyja állni 2-3 percig.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.