The Great British Porridge zabkása poharas Blueberry & Banana 60 g

Nincs raktáron

Sok szeretettel, a legjobb minőségű brit teljeskiőrlésű zabhoz kevertük neked datolyát, napraforgó magot, kókusztejet, áfonyát (2%), banánt (2%) és egy kis chia magot (salvia hispanica). Kizárólag teljesen természetes, etikus gazdaságból származó alapanyagokat használunk, amikben bízunk.

Kosárba
EAN kód:5060559970068
Márka:The Great British
Kiszerelés:60 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

The Great British Porridge zabkása poharas Blueberry & Banana 60 g Részletes leírás

Sok szeretettel, a legjobb minőségű brit teljeskiőrlésű zabhoz kevertük neked datolyát, napraforgó magot, kókusztejet, áfonyát (2%), banánt (2%) és egy kis chia magot (salvia hispanica). Kizárólag teljesen természetes, etikus gazdaságból származó alapanyagokat használunk, amikben bízunk. Zabkásánk egészséges, kiegyensúlyozottt étkezést biztosít és csodálatos kezdése a napnak! Poharas kivitelben nagyon könnyű elkészítened! Engedj hozzá forró vizet, kevergesd 30 mp-ig, majd újabb 30 mp-ig hagyd állni, és máris fogyaszthatod!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.