Bioking bio ropogós müzli csokis 375 g

Nincs raktáron

BioKing BIO Ropogós Csokis müzli 375 g Knusper-Crunchy. A Bio Ropogós müzlit kézzel gyártják, a magas minőség biztosítása végett. A müzlit finoman pirítják és kiváló minőségű összetevőket használnak.

Kosárba
EAN kód:9120013233408
Márka:Bioking
Kiszerelés:375 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bioking bio ropogós müzli csokis 375 g Részletes leírás

BioKing BIO Ropogós Csokis müzli 375 g Knusper-Crunchy. A Bio Ropogós müzlit kézzel gyártják, a magas minőség biztosítása végett. A müzlit finoman pirítják és kiváló minőségű összetevőket használnak. Fogyasztható tejjel, vagy gabonaitallal. Összetevők: Zabpehely*, Teljes Nádcukor*, Napraforgóolaj*, Kókuszpehely*, Nádcukor*, 5% Kakaópor*, Puffasztott tönkölybúza édesítetlen*, 2% Csokoládé (Nádcukor*, Kakaómassza*, Kakaóvaj*, Emulgátor: napraforgó lecitin*), Kristálysó. *Ellenőrzött ökológiai ter- mesztésből származó.Glutént tartalmaz. Nyomokban tartalmazhat mogyorót, szóját, diót és szezámot! Átlagos tápérték 100g: Energia: 1839kJ/439kcal(22%); Zsír: 20,1g (28,71%) ebből telített: 7,6g (38%); Szénhidrát: 54,4g(20,1%), ebből cukor: 20,5g(22,7%); Élelmi rost: 7,1g(28,4%); Fehérje: 8,7g (17,4%); Só:

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.