Fit Fruit Müzliszelet Lime

Raktáron

Élelmi rostban gazdag .

191 Ft
egységár: 8,31 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8594002311636
Márka:Fit
Kiszerelés:23 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Fit Fruit Müzliszelet Lime Részletes leírás

Összetevők:
Szárított gyümölcsök 48% (szárított alma, szárított sárgabarack-készítmény [sárgabarack, tartósítószer: kén-dioxid, rizsliszt], mazsola [mazsola, napraforgó olaj], lime-készítmény 6% [cukor, lime-lé 20%, fruktóz-szirup, almapüré, rizsliszt, kakaóvaj, sűrítőanyag: pektin, természetes aroma, étkezési sav: citromsav]), Keményítőszirup, Napraforgómag, Zabpehely, Extrudált kukorica, Ostya (burgonyakeményítő, víz, olívaolaj), Szójadara, Növényi zsír (repceolaj, teljes mértékben hidrogénezett kókuszolaj, teljes mértékben hidrogénezett repceolaj), Emulgeálószer: szójalecitin, Aroma

Nyomokban földimogyorót, tejet, tejszármazékot (laktózt is) és dióféléket tartalmazhat.

Tápérték 100 g termékben
Energia1571 kJ / 373 kcal
Zsír8,9 g
- amelyből telített zsírsavak1,4 g
Szénhidrát70,9 g
- amelyből cukrok39,6 g
Rost7,4 g
Fehérje6,0 g
0,01 g

Fit Fruit Müzliszelet Lime Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.