Greenmark bio kókuszchips 200 g

Raktáron

Az egzotikus, ropogós natúr kókusz chips sok ásványi anyagot tartalmaz és kitűnő magában, müzlibe, kásába keverve, desszertekhez, süteményekbe és különböző ázsiai ételekhez. A kiegyensúlyozott táplálkozás értékes eleme.

1 303 Ft
egységár: 6,52 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999884931676
Márka:Greenmark
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Greenmark bio kókuszchips 200 g Részletes leírás

A kókusz chips egyedülállóan alacsony szénhidráttartalma, kiemelkedően magas fehérje és rostanyag tartalma miatt  remek nassolnivaló fogyókúra alatt is. Energiatartalmának több mint 50%-át a kókuszzsír adja. A kókuszdió húsa nagyon tápláló, sok B3, D és E-vitamint, magnéziumot, kalciumot, foszfort, cinket és vasat tartalmaz.

A kókusz az emésztésünkre is kiváló hatással bír, ráadásul csökkenti a bélrendszeri megbetegedések tüneteit is.

Tápanyagtartalom 100g-ban:
Kalória (kJ / kcal) 2725 kJ/ 657 kcal
Fehérje (g / 100g) 7 g
Szénhidrát/Cukor (g / 100g) 9 g/ 7 g
Zsír/Telített zsír (g / 100g) 67 g/ 60 g
Rost (g / 100g)18 g
Nátrium (mg / 100g) 33 mg


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.