Naturgold bio tönköly müzli bodzás-feketeribizlis 200 g

Raktáron

Egy nagyszerű nap nagyszerű reggelivel kezdődik. Magas rosttartalom és alacsony zsírtartalom, ráadásul remek kalcium forrás mindenkinek. Indítsd napodat gyümölcsös finomságunkkal.  .

1 441 Ft
egységár: 7,21 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5902578004686
Márka:Naturgold
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturgold bio tönköly müzli bodzás-feketeribizlis 200 g Részletes leírás

A bodza és a feketeribizli éltető ereje biogazdálkodásból származó mézben forgatott, teljesértékű pelyhekkel keverve.

Fogyasztása tejjel, joghurttal vagy csak snack-ként is tökéletes választás. Gondosan válogattuk ki a legjobb minőségű összetevőket, hogy összeállítsunk egy különleges, természetes és rendkívül finom ízvilágot.

Összetevők: puffasztott tönköly* (45%), nádcukor*, tönköly flakes*, puffasztott köles* (6,5%), bodzalé - bodzalé koncentrátumból* (4,6%), virágméz* (3,5%), feketeribizli lé - feketeribizli koncentrátumból* (1,4%), repceolaj*, természetes feketeribizli aroma*
*= öko gazdálkodásból

Átlagos tápérték/100g
Energia tartalom: 1554 kJ / 367 kcal
Zsír: 2,3 g
ebből telített zsírsavak: 0,3 g
Szénhidrát: 74 g
ebből cukrok: 27 g
Élelmi rost: 6 g
Fehérje: 9,6 g
Só:

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.