Rapunzel Bio Samba Mogyorókrém

Nincs raktáron

Mogyorókrém, felhasználható kenyérre kenve, édességek és sütemények ízesítésére.

Kosárba
EAN kód:4006040003014
Kiszerelés:250 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Rapunzel Bio Samba Mogyorókrém Részletes leírás

Összetétel: 45% mogyoró, barna nádcukor, keményítetlen pálmazsír, teljes tejpor, zsírszegény kakaópor (4%) és Bourbon vanília, valamennyi összetevő ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Emulgátor nélkül készül. Sok magnéziumot és E-vitamint tartalmaz. Szobahomérsékleten tartandó.

A termék gyártástól függően nyomokban mandulát, makadámiadiót, kesudiót, diót, földimogyorót és szezámot tartalmazhat. Szobahőmérsékleten tartva különösen krémszerű, jól kenhető.

Tápérték 100 g termékre:
Energia: 2494 kJ/ 600 kcal
Zsír: 44 g
Ebből telített zsírsav: 10 g
Szénhidrát: 38 g
Ebből cukor: 35 g
Ballasztanyag: 5,2 g
Fehérje: 10 g
Só: 0,1 g



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.