Bucegi növényi pástétom paprikás 120 g

Bucegi növényi pástétom paprikás 120 g

Nincs raktáron

Növényi pástétom, szendvicskrém.

Kosárba
EAN kód:5941341033935
Márka:Bucegi
Kiszerelés:120 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bucegi növényi pástétom paprikás 120 g Részletes leírás

Összetevők: víz,nem hidrogénezett növényi olaj, dehidratált piros paprika3%,szója növényi fehérje, jódozott só,fűszerek, fűszerkivonatok,mustár,aroma,stabilizátor: polifoszfát,emulgeálószerek:citromsav glicerin észterei, sztearoil-laktilát, térfogat növelő: guar gumi, xantán gumi, karragén, búzakeményítő, glukóz szirup, ízfokozó:nátrium glutamát, ribonukleotid dinatrium, szárított zöldségek, antioxidáns: nátrium aszkorbát, citromsav, szinező, karamell,kármin, paprikakivonat, glutén,mustár,zeller.

Allergének:
szója, glutén, mustár, zeller

Tápanyagtartalom 100 g termékben: 
Energia: 1127 kJ / 237 kcal
Zsírok: 27,4 g
-  ebből telített 2,9 g
Szénhidrát: 3,7 g
 - ebből cukrok 1,2 g
Rost: 1,4 g
Fehérjék: 2,3 g
Só: 1,3 g

Használat:
Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz. Előnye a koleszterin és az állati eredetű összetevők teljes hiánya.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.